Resa och rikta gravstenar

En gravsten är ofta en plats dit du som anhörig går för att visa din vördnad och respekt för den avlidne. En vacker plats som betyder mycket för dig och andra släktingar.  Vi säljer även nya gravstenar och hjälper dig hela vägen från beställning till uppresning.

Ändra befintlig eller beställa en ny gravsten

Behöver du en ny gravsten eller inskriptionsarbete på befintlig sten? Kontakta oss via telefon alternativt formuläret längst ner på sidan.

Vi jobbar med Norrstens sortiment av gravstenar.

Efter den beställning som du gjort så ombesörjer vi att stenen kommer och sätts upp på den kyrkogård du önskar inom sydöstra Jämtlands pastorat.
Vid ett dödsfall där gravstenen redan finns men namn och årtal skall graveras så monterar vi ned stenen, sänder iväg den för inskriptionsarbete och sätter upp den igen.

Är din gravsten trött och sliten? Vi utför också underhåll av gravstenar.

Tiden går och föroreningar i luft gör att lavar och partiklar fastnar på gravstenen och förstör i varierad skala. Det leder till att det blir svårt, ibland omöjligt att läsa vad som står på stenen. Intrycket försämras avsevärt under tid.
Vi rengör din gravsten så den blir fin igen. Rörelser i mark gör att stenen över tid kan bli sned och intrycket försämras kraftigt. Har din sten börjat luta eller är på väg att glida iväg så finns vi och kan hjälpa till med att få den rätt igen.

Klicka på knappen nedan för att se lite av vårat underhållsarbete med Gravstenar

Underhåll Gravstenar

Behöver du hjälp med din gravsten?

Fyll i formuläret, så återkopplar vi så snart vi kan.

Kompletteringsinskription
Köp av ny gravsten
Resning av gravsten
Rengöring av gravsten
Riktning av gravsten